We’ re On Instagram:
Image Alt

Volupt Art

Mondkapjes kopen – sjieke een modieuze mondkapje designs bestellen

Het zal je niet ontgaan zijn, je moet binnenkort in de trein een mondkapje op. Een mondkapje wordt gebruikt om het virus te bestrijden en om je net even wat meer veiligheid te bieden. Nu heeft niet iedereen zin om een mondmasker in het zwart of wit te dragen, dit is toch een beetje saai. Wij willen hier verandering in brengen. Dankzij een speciaal mondkapje met print en borduurstijl van ons op de site zal je elke keer weer stijlvol voor de dag kunnen komen. Aangezien nog niet iedereen bekend is met het bestellen van deze mondkapjes hebben we het nodige op een rijtje gezet. Dankzij deze informatie krijg je een volledig beeld bij het bestellen van de mondkapjes.

De huidige Corona maatregelen in Nederland (juni 2020)

Photo by Anna Shvets from Pexels
Photo by Anna Shvets from Pexels
Voordat we ingaan op de mondkapjes die je bij ons op de site kunt bestellen is het handig om eerst even te kijken naar de huidige maatregelen in ons land voor het Coronavirus. Om de beperkingen verder te versoepelen moet de overheid de controle die ze sinds maart over het virus hebben gekregen, versterken. In deze nieuwe fase moet iedereen zich aan bepaalde basisregels houden: drukke plaatsen vermijden, zoveel mogelijk vanuit huis werken, een afstand van 1,5 meter (anderhalve meter afstand) tot andere mensen houden, thuis blijven als last hebt van koorts of andere symptomen en thuis blijven als een lid van je huishouden koorts heeft. Daarnaast raden wij je de volgende dingen aan: was je handen vaak, hoest en nies in je ellenboog en gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze direct na gebruik weg.
Als u ouder bent dan 70 jaar of gezondheidsproblemen hebt, wees dan extra voorzichtig. In het openbaar vervoer is het niet altijd mogelijk om een afstand van 1,5 meter aan te houden en de gezondheid van de passagier kan niet worden beoordeeld voordat hij of zij op reis gaat. Het is daarom aan te raden om in het openbaar vervoer een niet-medisch gezichtsmasker te dragen om anderen te beschermen. Alle passagiers van 13 jaar en ouder zijn verplicht een niet-medisch gezichtsmasker te dragen op trams, bussen, waterbussen, metro's en treinen. Wanneer je deze niet op hebt kan je een boete krijgen. Mocht jij dus met het openbaar vervoer reizen dan is het aanschaffen van een aantal mondkapjes dus erg belangrijk.

Het belang van mondkapjes

Photo by Ketut Subiyanto from Pexels
Photo by Ketut Subiyanto from Pexels
Sinds het begin van de nieuwe uitbraak van het coronavirus is het gebruik van gezichtsmaskers in China en andere landen in Azië gebruikelijk. Echter zijn we nu ook in Nederland mondkapjes gaan dragen. We weten nu uit recente studies dat een aanzienlijk deel van de mensen met coronavirus geen symptomen hebben ("asymptomatisch") en dat zelfs degenen die uiteindelijk symptomen ontwikkelen ("pre-symptomatisch") het virus kunnen overdragen aan anderen voordat ze symptomen vertonen. Dit betekent dat het virus zich kan verspreiden tussen mensen die dicht op elkaar inwerken - bijvoorbeeld spreken, hoesten of niezen - zelfs als die mensen geen symptomen vertonen. Het wordt steeds duidelijker dat alle mensen in het openbaar maskers moeten dragen. Maskers zijn een waarschijnlijke reden waarom het virus in China, Zuid-Korea, Japan en andere landen beter onder controle is. Dit maakt het dus echt een noodzakelijke stap om het Corona virus weer onder controle te krijgen en om het land langzaam weer op te laten starten.

Hoe moet je mondkapjes veilig dragen?

Het dragen van een mondkapje in het openbaar om de verspreiding van het virus dat COVID-19 veroorzaakt te helpen vertragen, wordt aanbevolen door de Centra voor Ziektebeheersing en Preventie en wordt door verschillende bedrijven verplicht gesteld. Nu moet je natuurlijk wel zeker weten dat je jouw mondmasker met print op de juiste manier draagt. Dit is de reden dat wij je een aantal tips kunnen meegeven voor het dragen. Deze tips zijn aangepast aan de RIVM-richtlijnen voor het dragen en verzorgen van een mondmasker:
  • het moet strak maar comfortabel tegen de zijkant van het gezicht passen.
  • het moet worden vastgezet met banden of lussen voor de oren.
  • het moet meerdere lagen stof bevatten.
  • het moet onbeperkt kunnen ademen.
  • het moet kunnen worden gewassen en machinaal worden gedroogd zonder schade of vormverandering.
Mondkapjes moeten routinematig worden gewassen, afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Wij raden aan om de mondkapjes na elke dag van gebruik te wassen. Machine was of handwas moet voldoende zijn om een stoffen mondkapjes goed te wassen met een gewoon wasmiddel. Maskers moeten niet in zakken worden geplaatst voor later gebruik. Om het masker op te bergen of te vervoeren moet je het mondmasker voorzichtig opvouwen, zodat de vervuilde buitenkant naar binnen en tegen zichzelf wordt gevouwen. Plaats het masker in een schone of nieuwe papieren zak en voer de handhygiëne uit. Door hier op te letten weet je zeker dat je jouw mondkapje op een veilige manier kunt gebruiken.

Maak kennis met onze Mexicaanse mondkapjes

Zoek je naar een mondkapje met print dan weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent voor je bestellen. Alle mondkapjes voor het Coronavirus die wij in het assortiment hebben liggen zijn met de hand gemaakt in Mexico. Ze zijn voorzien van leuke printjes waardoor je zeker weet dat je een modieus mondkapje in handen zult hebben. Mondkapjes kopen wordt zo net even wat leuker dan voorheen. De leuke uitstraling is niet het enige voordeel wat wij te bieden hebben. het is namelijk ook nog eens zo dat onze mondkapjes 3 laags zijn. Door deze verschillende lagen weet je zeker dat je op de juiste manier beschermd zal zijn. Ieder design is uniek om te zien en ziet er prachtig uit. Uiteraard zijn alle mondkapjes die je kunt kopen bij ons op de site aan te merken als fair trade. Door de voordelige prijs van 14,50 euro per stuk is het voor iedereen mogelijk om een mooi mondkapje met borduur te bestellen.

Gemaakt met de Tenango Hidalgo borduurstijl

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien zijn onze mondkapjes voorzien van gestikte borduursels. Binnen ons assortiment aan mondkapjes maken wij altijd gebruik van Tenango Hidalgo. Tenango is een borduurstijl die zijn oorsprong vindt in de gemeente Tenango de Doria in de Mexicaanse staat Hidalgo. Het is een gecommercialiseerde versie van het traditionele Otomi-borduurwerk, dat in de jaren zestig werd ontwikkeld als reactie op een economische crisis. Er wordt geschat dat er meer dan 1200 ambachtslieden zijn die deze vorm van borduren kunnen beheersen. Er zijn aanwijzingen dat het borduurwerk in de pre-Spaanse periode in Mesoamerica bestond, maar het onderging een radicale verandering met de introductie van Europese technieken en ontwerpen.
Het is altijd al traditioneel vrouwenwerk geweest, waarbij dochters van moeders de voornaamste werkzaamheden verrichten. Zelfs vandaag de dag wordt het meeste werk gedaan binnen individuele families, maar er zijn coöperaties van vrouwen die samenwerken om hun producten te produceren en te promoten. Door de keuze voor Tenango Hidalgo weet je zeker dat jouw stiksels voor een lange tijd mooi zullen blijven. Het is nu eenmaal wel de bedoeling dat het mondkapje met print ook na het wassen een mooie uitstraling zal behouden. Neem snel een kijkje in het assortiment om de mogelijkheden te ontdekken.

De mooiste designs van dit moment

Als het aankomt op het bestellen van mondkapjes met print zijn er nogal wat opties om voor te kiezen. Deze verscheidenheid aan opties brengt met zich mee dat het mogelijk is om altijd een mondkapje te vinden wat precies aansluit bij wat je zoekt. Nu is het wel zo dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Om je wat beter op weg te helpen hebben we hieronder een selectie gemaakt met de mooiste designs van dit moment. Zo weet je precies waar je mogelijk voor kunt kiezen.

Mondkapjes van J. Tange

Dit is de ontwerpen die wij op dit moment in het assortiment hebben liggen. Door de prachtige vormgeving zal je zeker weten dat je een zeer stijlvol mondkapje in handen hebt. Ieder mondkapje van dit merk is voorzien van een Schiedams blauw motief. Uiteraard zit er ook een filter in het masker. Bij dit merk is dit een twee laags filter. Dankzij dit filter weet je zeker dat je beschermd de straat over kunt gaan. wat daarnaast erg leuk is, is het feit dat je zelf een gepersonaliseerd masker kunt maken. Voor maar 25 euro heb je deze binnen no time zelf ontworpen en gemaakt.

Mondkapjes van Staud poplin.

Deze mondkapjes zijn relatief simplistisch, maar dit maakt ze niet minder mooi. Dankzij het pakketje van drie verschillende kapjes kun je wel even vooruit. De sterke materialen maken dit een prima optie om voor te kiezen. Door de relatief voordelige prijs zijn ze ook nog eens voor veel mensen toegankelijk. Een prima optie dus als je in stijl het openbaar vervoer in wilt.

Mondkapjes van Alex + Nova

Deze mondkapjes zijn te herkennen aan het authentieke ontwerp. De vrolijke stippen geven deze mondkapjes gelijk een grappige uitstraling mee. Ze zijn wat lichter van kleur, dit maakt ze dus anders dan de andere mondkapjes die je op dit moment kunt vinden. Ook deze mondkapjes zijn gemaakt van een sterk soort materiaal wat voor een lange tijd mee zal gaan.

Mondkapje van Erdem

Erdem facemask
Als je wat meer te besteden hebt dan is dit echt een prima mondkapje om voor te gaan. De bijzondere patronen op het masker maken dit een bijzondere optie om voor te gaan. Nu is het wel zo dat deze zeker niet goedkoop is, je moet er dus echt wat voor over hebben. Voor de prijs krijg je uiteraard wel een uitzonderlijk hoge kwaliteit die voor een lange tijd mee zal gaan.
Je hebt als het goed is door de bovenstaande informatie een beter beeld gekregen bij de mogelijkheden voor het bestellen van alle mogelijke soorten mondkapjes met print. Door onze leuke design mondkapjes ben je iedere dag weer in staat om uniek over straat te gaan. Wij raden je zeker aan om een kijkje te nemen bij ons in het assortiment. Zo kan je zelf in een oogopslag zien wat de mogelijkheden zijn om voor te kiezen. Uiteraard staan wij altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden, hiervoor is het mogelijk om contact op te nemen. Vergeet niet een mondkapje te dragen!

Don't have an account?

Register

X